BEMUTATKOZUNK

A dobói pékség 2003-ban kezdte meg tevékenységét kis családi vállalkozásként. Abban az időben még  kis mennyiségben sütöttük a kenyeret.

A Baby Pan Kft. gyors fellendülésnek örvendett, így a  családi vállalkozásnak induló kisüzem mára már 55 embernek biztosít munkalehetőséget. Ugyanakkor nyílt az első mintaboltunk és azóta folyamatosan növekedik az üzletláncunk. Folyamatos technikai fejlesztés mellett egyre fokozódó mértékű termelést folytat a sütőüzem. Fő célunk a fogyasztók változó igényeinek rugalmas és teljes körű kielégítése, ezért mindig friss pékárut kínálunk és időnként bővítjük termékválasztékunkat is.

A termelésben modern technológiát használunk, betartva az Európai Unió szabályait és alkalmazva a HACCP minőségbiztosítási rendszert. Kezdettől fogva célkitűzésünk a természetes, házias ízek előtérbe helyezése. Az alapanyagok kiválasztásánál nem csak az árat, hanem a tényleges értéket és minőséget vesszük figyelembe.

Termékkínálatunkban a hagyományos pékáru mellett megtalálhatóak

  • Különleges kenyerek (fehér és krumplis kenyér)

  • Búbos kemencés házi kenyér
  • Péksütemények
  • Kalácsok (üres, kakaós, diós, mákos, rahátos)
  • Rétesek
  • Kiflik

Annak érdekében, hogy termékvilágunk hagyományos ízeket őrizzen meg, nem használunk a termékek előállításában semmiféle tartósítószereket, adalékanyagokat, a dobói pékség ragaszkodik a régi receptekhez.

Az árakkal rugalmasak vagyunk, bizonyos mennyiség eladása után kedvezményt is tudunk adni. Fizetés megegyezés szerint, előtérbe helyezve az ügyfél kérését.

Reméljük, Ön is minket választ!